Lymfodrenáž

Přístrojová lymfodrenáž je účinná, moderní a šetrná terapie mízního systému. Pomáhá tělo zbavovat škodlivých látek a odstraňovat celulitidu a jiné nedokonalosti na kráse.

Zároveň je vyhledávaná pro regeneraci přetížených svalů a vazů nebo po úrazu či operaci. Detoxikuje organismus a zbavuje tělo přebytečné vody (nastartuje činnost lymfatického systému). Pomocí speciálních návleků (tzv. kalhot) které vám obtáhnou obě dolní končetiny, oblast břicha a hýždí vytváří postupnou kompresi a tím tlakovou vlnu, která aktivuje lymfatický systém člověka. Uvnitř těchto návleků jsou komory, které se nafukují podle předem nastaveného programu. Pro viditelné výsledky doporučujeme opakovat proceduru alespoň 2-3x týdně, celkem 10 aplikací.

Lymfodrenáž není vhodná v těhotenství a při a po zánětlivém žilním onemocnění. Dále pro pacienty užívající léky na ředění krve, pacienty s ischemickou srdeční chorobou a neléčeným nebo výrazně kolísavým vysokým krevním tlakem.

Doporučení:

  • zvýšit příjem tekutin v průběhu kůry na 2 litry za den
  • 1,5 h. před lymfodrenáží nejíst
  • těsně před zákrokem vyprázdnit močový měchýř
  • v průběhu celého cyklu zvýšit pohybovou aktivitu - podpořit lymfodrenáž svalovou pumpou a zvýšeným prokrvením organismu
  • z hygienických důvodů doporučujeme používat punčocháče nebo bezešvé legíny