KICK BOX

Sportcentrum Kotelna Slovany nabízí prostor s boxerským ringem a moderním vybavením pro kvalitní tréninky. Tréninky kick boxu probíhají pod vedením diplomovaných trenérů s bohatými závodními zkušenostmi. 

Kickbox je bojový sport, ve kterém se využívají jak techniky z východních tak i západních bojových umění.V kickboxu se zápasí ve stoji, zápasení na zemi je oproti MMA  zakázané. Pokud jeden ze zápasníků spadne tak zápas je přerušen, do té doby než zápasník vstane, a je schopen pokračovat. Tréninky kick boxu vám pomohou nejen rapidně zvýšit fyzickou schopnost, ale rovnoměrně posílit celé tělo. Kick box je dále vhodný pro odreagování a utlumení stresu, díky uvolňování endorfinů a jiných tzv. hormonů štěstí. 

Skupinové tréninky
Tréninky kick boxu ve skupině probíhají 2x týdně pod vedením diplomovaného trenéra. Kick box je určen pro všechny od věku zhruba dvanácti let (mladší cvičenci po domluvě s trenérem). Tréninky jsou vhodné jak pro úplného začátečníka, tak i pro pokročilé. Termíny skupinových tréninků boxu naleznete v rozvrhu. 

Individuální tréninky
Jedná se o předem domluvenou spolupráci mezi klientem a osobním trenérem, který vám po celou dobu tréninku dává maximální péči a dohled. Tímto se předchází  nesprávnému cvičení a snaží se uspokojit dané cíle, tak aby vaše postava a zdraví nebyla překážkou ve vašem životě. Tento trénink je vhodný pro začátečníky a klienty s určitými problémy, ale také pro ty, kteří chtějí své hranice posunout ještě o krok dále. Lekce je individuální, a proto je tréninkový plán pro každého klienta sestaven na míru.

Kotelníci a Kotelnice!

Změna čísla účtu

Dobíjení kreditu převodem:

ČSOB Plzeň č.ú. 219260560/0300

var.sym.: datum narození

Uveďte prosím, jméno, příjmení a přihlašovací jméno do systému

Těšíme se na vás 💪

Vaše Kotelna Slovany